Als er één een goed idee heeft, volgen er meer. Thoorn.be is in verhouding tot de uitbetalingstermijn veruit de voordeligste!


Een greep aan andere vergelijkbare websites:
Let op: Thoorn.be heeft geen ervaring met de werking en betrouwbaarheid van de onderstaande websites, dus gebruik is op eigen risico.
Website Uitbetaling ▴ Minimaal op te sparen bedrag Uitbetalingstijd
Belwaarde.net Waarde: ± 52% van het beltegoed. Belwaarde.net is geblokkeerd voor Mobile Vikings-klanten. € 1,00 Onbekend

En bij Thoorn.be:

Waarde aan Bitcoins / Litecoins / Ethereum: ± 52% van het beltegoed (incl. providerkosten). Uitbetaling mogelijk vanaf € 2,00. Uitbetaling doorgaans binnen 5 werkdagen; meestal dezelfde dag al!

Maar dat is nog niet alles!

Ook biedt deze website mogelijkheden die de meeste andere websites niet hebben:
  • Gebruikersgemak. De website is erg gebruiksvriendelijk. De werking en de kosten van de diensten worden duidelijk op de website uitgelegd. Mocht er toch eens iets onduidelijk zijn, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op, en krijg op deze manier snel opheldering. Ook biedt de website een uitermate makkelijke manier van beltegoed omzetten. Je hoeft er in de meeste gevallen niet eens voor achter de computer te zitten.
  • Gespreksdetails. Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de gemaakte gesprekken.
  • Een per-minuut-betaallijn. Je betaalt daarbij zolang je aan de lijn blijft. Hang je op, dan stopt de betaling. Dit is een ontzettend makkelijke manier van beltegoed omzetten, omdat je zo in één lang gesprek een groot bedrag kunt opbellen, terwijl je in de tussentijd iets anders kunt doen.
  • Transparantie. Via de Rekenhulp krijg je altijd duidelijk van tevoren te zien hoeveel je voor je beltegoed terugkrijgt.
  • Een zeer goede service. Dit is zeker belangrijk bij een website. Gaat er iets mis of heb je een vraag, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.